Despre Noi

Lansat in anul 2013 din dorinta de a oferi servicii de inalta calitate hoteliera, City Hotel Slatina se pozitioneaza in topul hotelurilor din judetul Olt, atat din punct de vedere al imaginii, cat si al nivelului serviciilor oferite. S-a reusit cu succes o imbinare perfecta intre un design modern si functionalitatile unei facilitati de cazare premium.

Pozitionat in centrul orasului Slatina, langa Casa de Cultura a Tineretului, City Hotel Slatina poate satisface o gama larga de servicii turistice la un standard ridicat. Facilitatile hotelului de 3 stele includ o cafenea, un restaurant cu specific international, o cafenea cu terasa exterioara precum si o sala de fitness destinata exclusiv clientilor hotelului.

S-a pus accent pe oferirea de servicii integrate in turism, motiv pentru care hotelul ofera atat facilitati de cazare, cat si o logistica perfecta pentru organizari de evenimente: team-building-uri, cursuri, lansari, nunti, aniversari etc.

Echipa dinamica, cu experienta in domeniul hotelier, lucreaza si se adapteaza 24/7 la cerintele elevate ale clientilor nostri pentru ca experienta dumneavoastra cu City Hotel Slatina sa fie una memorabila in sens pozitiv.

Va invitam sa apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti si sa va bucurati de facilitatile la cel mai inalt standard oferite de catre City Hotel Slatina!