LoungePentru ca stim cat va doriti sa savurati o bautura de calitate intr-o ambianta deosebita in aer liber am creat pe terasa de 300 mp un adevarat refugiu de la stresul si agitatia urbana, perfect pentru o iesire cu prietenii, un mic dejun rapid sau un pranz de afaceri prelungit.
Cu o capacitate de peste 100 de persoane, terasa este completata de cafeneaua din interior, un loc ideal pentru o cafea de calitate dimineata, sau o bere cu prietenii seara la meciul preferat.
S-a dorit obtinerea unui spatiu prietenos dar in acelasi timp pretabil pentru o intalnire formala, genul de loc in care poti bate palma in liniste cu un viitor asociat, dar poti bea si sampania de dupa reusita, seara, in acelasi loc. Ambele locatii sunt perfecte pentru o serie intrega de evenimente, pe care va invitam sa le discutati cu echipa noastra de specialisti.
Va puteti bucura de preparatele din bucataria City Restaurant si in Lounge, pe langa paleta larga de bauturi fine, cafea, beri sau sucuri naturale. Va asteptam cu drag intr-o locatie premium, exact ca si exigentele dumneavoastra!